MediaWatch

AOL forsvarer sig under EU-høring

Talsmænd fra AOL forsøgte i går, i en privat høring for den Europæiske kommission, at neddæmpe bekymringerne for, at en fusion mellem AOL og Time Warner vil skabe en mediegigant, der vil monopolagtig status på Internettet, skriver Washington Post.

AOL, der ifølge Washington Post var repræsenteret af et dusin advokater og økonomer, argumenterede for, at selskabets succes, som verdens største Internet service udbyder, udelukkende skyldes, at firmaet forstår, hvad forbrugerne ønsker og derpå leverer varen.

Læs hele historien på www.mediawatch.dk under rubrikken "Artikler."

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs