MediaWatch

Ny Internet-bank satser på discount

Danmarks nye rene netbank Basisbank, som åbnede i går, vil føre discount-strategi for at vinde kunder fra de eksisterende danske banker. Midlet er blandt andet en lavere renteavance på i gennemsnit 60 procent, hvilket svarer til at de øvrige banker ville miste to tredjedele eller 10 milliarder kroner af de årlige overskud, hvis de skulle følge trop, skriver Jyllands Posten. Basisbank tilbyder desuden en fast indlånsrente på 4,5 procent og en udlånsrente på 7,5 procent.

Basisbank er den første bank i Danmark, som udelukkende opererer over Internettet uden et filial-net. Rådgivningen foregår via telefon, og banken udbyder en række almindelige kontoformer, børneopsparing, pension, kassekredit og forbrugslån. Planen er senere at udvide produktporteføljen med blandt andet værdipapirhandel, realkredit, e-handel og forsikringer.

Mere fra MediaWatch

Chefredaktør forlader Gaffa

I oktober stoppede mediets direktør, og nu skal bestyrelsen også finde en ny chefredaktør, da den nuværende fratræder, når kalenderen viser 2023.

Mads Brandstrup: Nej tak til Media Freedom Act

Mediepolitikken er for forskellig på tværs af de europæiske lande til, at en fælles lovgivning giver mening, skriver direktør i Danske Medier i et indlæg, der er en kommentar til EU-kommissionens danske chef.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs