MediaWatch

Aston går efter KFX fra starten

Under henvisning til de øvrige IT- og Internetfirmaer, der har haft stor succes efter en børsnotering, forventer Astons administrerende direktør og medejer Peter Warnøe, at det samme kan ske for Aston. Og målsætningen er at komme med i KFX fra starten, for det vil give en stabel investorkreds, skriver Børsen.

Aston IT Group blev dannet for lidt over et år siden ved en fusion af fem små IT-virksomheder med i alt cirka 300 ansatte. Siden da har Aston IT Group opkøbt 51 selskaber, og selskabet har omkring 1400 ansatte i ti lande. Planen er at nå 1900 ansatte inden for de næste seks måneder, og det skal realiseres via yderligere opkøb.

Astons mange opkøb finansieres først og fremmest af Unibank samt hovedaktionæren CVC Capital Partners og en mindre del finansieres via aktier.

Mere fra MediaWatch

Public service-stationer trækker podcasts fra eksterne platforme

DR’s norske pendant, NRK, har det seneste år gjort sine syv største podcasts eksklusive på egen lydapp for at få større kontrol over prioritering og øge kendskabet til NRK’s indhold. Ifølge medieforsker hos DR er der tale om global trend, som DR følger nøje.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs