MediaWatch

Intel satser på Danmark

Forsknings- og udviklingscenteret kommer til at ligge i erhvervsområdet Kong Svends Industripark i Ledøje-Smørum Kommune, 20 km vest for København. Intel, der i dag har ca. 500 ansatte, forventer at blive 1000 medarbejdere i løbet af de næste fem år, skriver Børsen.

Intels vækst accelererede, da virksomheden købte den højteknologiske fiberoptiske udviklingsvirksomhed Giga af NKT for ca.10 milliarder. Intel konkurrer i øjeblikket med Ericsson om, at få ansat dygtige udviklingsingeniører mod attraktive lønpakker aktieoptioner og god pensionsordning. Selskabet håber på at få en byggetilladelse så hurtigt som muligt og påbegynde opførslen af forsknings- og udviklingscentret, der forventes at komme til at koste mindst 300 millioner kroner.

Den nye udviklingspark skal rumme alle Intels aktiviteter i Danmark og heriblandt udvikling af produkter indenfor fiberoptik, netværk management og netværkskomponenter a la switches og routers dvs. komponenter, der styrer teletrafik.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs