MediaWatch

Intel satser på Danmark

Forsknings- og udviklingscenteret kommer til at ligge i erhvervsområdet Kong Svends Industripark i Ledøje-Smørum Kommune, 20 km vest for København. Intel, der i dag har ca. 500 ansatte, forventer at blive 1000 medarbejdere i løbet af de næste fem år, skriver Børsen.

Intels vækst accelererede, da virksomheden købte den højteknologiske fiberoptiske udviklingsvirksomhed Giga af NKT for ca.10 milliarder. Intel konkurrer i øjeblikket med Ericsson om, at få ansat dygtige udviklingsingeniører mod attraktive lønpakker aktieoptioner og god pensionsordning. Selskabet håber på at få en byggetilladelse så hurtigt som muligt og påbegynde opførslen af forsknings- og udviklingscentret, der forventes at komme til at koste mindst 300 millioner kroner.

Den nye udviklingspark skal rumme alle Intels aktiviteter i Danmark og heriblandt udvikling af produkter indenfor fiberoptik, netværk management og netværkskomponenter a la switches og routers dvs. komponenter, der styrer teletrafik.

Mere fra MediaWatch

Chefredaktør forlader Gaffa

I oktober stoppede mediets direktør, og nu skal bestyrelsen også finde en ny chefredaktør, da den nuværende fratræder, når kalenderen viser 2023.

Mads Brandstrup: Nej tak til Media Freedom Act

Mediepolitikken er for forskellig på tværs af de europæiske lande til, at en fælles lovgivning giver mening, skriver direktør i Danske Medier i et indlæg, der er en kommentar til EU-kommissionens danske chef.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs