MediaWatch

Spray's tyske Internet avis klar i oktober

Sprays storsatsning på den tyske Internet avis, Netzeitung, skulle have været i luften i midten af august, men er nu udsat til begyndelsen af oktober, skriver Dagens Næringsliv. - Tyskland er jo et stort land, og derfor tager tingene lidt længere tid end i Norge, siger den daglige leder af Netzeitung, Knut Ivar Skeid.

Netzeitung har allerede fået stor bevågenhed i Tyskland, ikke mindst efter ansættelsen af den tidligere Stern-redaktør Michael Maier, som er en gammel kending i tyske mediekredse.

Netzeitung vil arbejde efter samme koncept som Nettavisen i Norge, dvs. med fokus på hårde nyheder, økonomi og sport. Men der vil være frie rammer for Netzeitung med henblik på at forme Internet avisen til det tyske marked - både med hensyn til form og design.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs