MediaWatch

Mulig børsnotering af GN Nettest

En børsnotering af GN Nettest, som producerer udstyr og systemer til overvågning af netværk, ville i givet fald være et strategisk værktøj for GN Store Nord med henblik på at skaffe kapital til yderligere ekspansion og virksomhedsopkøb. Endvidere ville en positiv børsnotering af GN Nettest sandsynligvis smitte af på de to øvrige selskaber GN Netcom og GN ReSound, skriver Børsen.

Adm. direktør for GN Store Nord, Jørgen Lindegaard, holder alle muligheder åbne. Efter præsentationen af halvårsregnskabet i går udtalte han:

-Vi er helt fordomsfrie. Hvis det kan sandsynliggøres, at vi skaber større værdier for aktionærerne ved at notere andre dele af GN Store Nord, vil vi overveje det.

Jørgen Lindegaard er optimistisk med hensyn til resultatet af en eventuel børsnotering af GN Nettest på Nasdaq. Han mener, at GN Nettest vil have en værdi på mindst 40 milliarder kroner på Nasdaq, hvilket vil være mere end værdien af det samlede GN Store Nord på Fondsbørsen.

Mere fra MediaWatch

Heartbeats udpeger ny ledelse efter Le Gammeltofts exit

Adm. direktør og stifter af Heartbeats forlod medieselskabet i sidste uge. Finansdirektør i Aller Media bliver midlertidig direktør i selskabet, mens Heartbeats’ chefredaktør, vicedirektør og kommerciel direktør skal stå for at videreudvikle mediebrandet.

Medieklummen: Det smalle forlig er en plet på en ny ministers cv

Moderniseringen af Public Service Puljen og lukning af 24syv vil give et ”klatvist støttecirkus”, og kulturbidraget skulle have været klappet af med OECD, inden det blev en del af aftalen. Ugens klummeskribent kalder den nye medieaftale en plet på Kulturminister Ane Halsboe-Jørgensens cv.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs