MediaWatch

TV2 Norge går på børsen

Det er First Securities og Christiania Markets som har vurderet TV 2, skriver Kampanie.

Efter et bestyrelsesmøde i TV 2 i sidste uge er kanalen et skridt nærmere en børsnotering. Bestyrelsesformand Harald Norvik har tidligere sagt til Kampanje, at det næppe vil ske i løbet af indeværende år. A-pressen og Schibsted har i langt tid været klar til at børsnotere TV 2, og nu ser det ud til at også den tredjestørste aktieejer, danske Egmont, er positiv.

Læs hele artiklen under artikler.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs