MediaWatch

NEC fordobler forventninger til nettoindtjening

Den japanske sværvægters opjustering er dermed den anden i indeværende uge, idet verdens tredjestørste chipproducent japanske Toshiba i mandags meddelte, at det også havde hævet sine forventninger gældende for årsresultatet, skriver Reuters.

Mens Toshiba kunne berette om en stigning i forventningerne på godt 35 procent i forhold til den første prognose og således står til at ende med en nettoindtjening,der hopper fra et underskud på 262 millioner dollars i fjor til et overskud på 1,3 milliarder dollars i år. Så ser det omend endnu bedre ud for NEC.

Selskabet forventer, i kraft af en ekstraindtægt på 936,2 millioner dollars for perioden april-september, at kunne præsentere en nettofortjeneste på 187 millioner dollars. Dette resultat skal ses på baggrund af et tilsvarende tab for samme periode sidste år på 457 millioner dollars.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs