MediaWatch

Norsk TV 2 eksperimenterer på Internettet

Norsk TV2 har med vilje undladt at spørge alle rettighedsindehaverne om lov, før de gør programmerne tilgængelig på Internettet, da de hævder, at de vil afprøve lovgivningen, så langt som det er muligt

Til efteråret og vinter planlægges norsk TV2, at udvikle udbuddet og blandt andet sende norske basketball kampe og volleyball turneringer på Internettet. Disse begivenheder har kanalen dog sikret sig Internet-rettigheder til.

- I første omgang vil vi lægge billeder ud, som ikke har været vist på norsk TV, altså de feeds vi får ind fra udenlandske bureauer. Når de forskellige konkurrencer i vinteridræt starter, kan vi være på nettet med helt opdaterede billeder, siger sportsredaktør i TV2.no Erling Finsrud til digi.no.

Mere fra MediaWatch

B.T.'s fejlskud bekymrer ikke brancheorganisation

Direktør for Danske Medier ser B.T.’s investeringslyst som et sundhedstegn, selv om storbyeventyret kuldsejlede på under et år. Det er dog nødvendigt at knække koden til de lokale og digitale læsere, mener han.

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs