MediaWatch

Norsk TV 2 eksperimenterer på Internettet

Norsk TV2 har med vilje undladt at spørge alle rettighedsindehaverne om lov, før de gør programmerne tilgængelig på Internettet, da de hævder, at de vil afprøve lovgivningen, så langt som det er muligt

Til efteråret og vinter planlægges norsk TV2, at udvikle udbuddet og blandt andet sende norske basketball kampe og volleyball turneringer på Internettet. Disse begivenheder har kanalen dog sikret sig Internet-rettigheder til.

- I første omgang vil vi lægge billeder ud, som ikke har været vist på norsk TV, altså de feeds vi får ind fra udenlandske bureauer. Når de forskellige konkurrencer i vinteridræt starter, kan vi være på nettet med helt opdaterede billeder, siger sportsredaktør i TV2.no Erling Finsrud til digi.no.

Mere fra MediaWatch

TV 2 afviser blankt kritik fra Danske Filminstruktører om svigt af dansk film

Dansk Film bliver ikke ladt i stikken af tv-stationerne efter deres filmforpligtelse er afskaffet, siger TV 2's fiktionschef, der går i rette med Danske Filminstruktørers kritik af bl.a. mindre og manglende risikovillig støtte fra DR og TV 2 til dansk film. Samlet er pengene til dansk film ikke blevet mindre, siger hun.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kristeligt Dagblads mangeårige chefredaktør takker af, Radio- og tv-nævnet undrer sig over Radio4's lyttertal, og JP/Politikens Hus har offentliggjort bedste regnskab i årevis. Hop med på denne uges catch-up med de vigtigste historier i ugen, der er gået.

Medier nyder godt af nedlagt strejkekasse

JP/Politikens Hus skal have modtaget et tocifret millionbeløb fra Danske Mediers kasse, der blev nedlagt i 2021, da arbejdsgiverforeningen blev en del af Dansk Erhverv.

Seneste nyt

Se flere jobs