MediaWatch

Norsk TV 2 eksperimenterer på Internettet

Norsk TV2 har med vilje undladt at spørge alle rettighedsindehaverne om lov, før de gør programmerne tilgængelig på Internettet, da de hævder, at de vil afprøve lovgivningen, så langt som det er muligt

Til efteråret og vinter planlægges norsk TV2, at udvikle udbuddet og blandt andet sende norske basketball kampe og volleyball turneringer på Internettet. Disse begivenheder har kanalen dog sikret sig Internet-rettigheder til.

- I første omgang vil vi lægge billeder ud, som ikke har været vist på norsk TV, altså de feeds vi får ind fra udenlandske bureauer. Når de forskellige konkurrencer i vinteridræt starter, kan vi være på nettet med helt opdaterede billeder, siger sportsredaktør i TV2.no Erling Finsrud til digi.no.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs