MediaWatch

Flertal for salg af statens teleaktier

Aktierne i Mobilix er i dag placeret i Banestyrelsen som betaling for, at Mobilix kan bruge de kabler, der er placeret langs jernbanen, og Banestyrelsens direktør vurderer, at aktieposten i dag er mere end én milliard kroner værd, og måske mere, skriver Berlingske Tidende.

For to år siden - da staten fik aktierne - blev aktierne vurderet til at være ca. 250 millioner kroner værd. Oplysningerne om den forøgede værdi af aktierne har gjort flere af oppositionens partier positive over for et salg af aktierne.

Den generelle holdning er, at hvis det viser sig, at det er et godt tidspunkt at sælge aktierne på, så skal der sælges. Der er positive meldinger om e muligt salg fra både Socialistisk Folkeparti, Centrum-Demokraterne, de Konservative, Venstre og Dansk Folkeparti.

Mere fra MediaWatch

Yousee-ejer skyder gang i historisk it-projekt

Nuuday sætter nu gang i et fireårigt digitalt transformationsprojekt, der kommer til at stå koncernen i en milliard kroner. Op mod 80 pct. af de gamle systemer fra TDC-tiden skiftes ud. Investeringen skal sikre Nuudays digitale udvikling.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs