MediaWatch

Flertal for salg af statens teleaktier

Aktierne i Mobilix er i dag placeret i Banestyrelsen som betaling for, at Mobilix kan bruge de kabler, der er placeret langs jernbanen, og Banestyrelsens direktør vurderer, at aktieposten i dag er mere end én milliard kroner værd, og måske mere, skriver Berlingske Tidende.

For to år siden - da staten fik aktierne - blev aktierne vurderet til at være ca. 250 millioner kroner værd. Oplysningerne om den forøgede værdi af aktierne har gjort flere af oppositionens partier positive over for et salg af aktierne.

Den generelle holdning er, at hvis det viser sig, at det er et godt tidspunkt at sælge aktierne på, så skal der sælges. Der er positive meldinger om e muligt salg fra både Socialistisk Folkeparti, Centrum-Demokraterne, de Konservative, Venstre og Dansk Folkeparti.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Jyllands-Posten skærer millioner af printsider væk, nye tal gør status over tv- og streaming-forbruget, og forskere giver tips til kunstig intelligens i medievirksomheder. Vi gennemgår de saftigste historier på MediaWatch i uge 49 lige her.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs