MediaWatch

Wap overvåger industri-anlæg

En WAP-telefon kan bruges til andet og mere end at læse nyheder, bestille biografbilletter og andre af de funktioner, som typisk bliver forbundet med WAP-teknologien.

WAP er nemlig overordentlig interessant i forbindelse med styring og overvågning, siger adm. direktør Christian Dalsgaard fra Ressource Software Engineering A/S til MediaWatch.

Ressource Software Engineering A/S samarbejder pt. med Sonofon om at udvikle produkter, der kan integrere de forskellige styresystemer i industrien til et overvågningssystem baseret på WAP.

WAP kan f.eks. anvendes til overvågning af anlæg, således at en driftsleder bliver ringet op på sin WAP-telefon og modtager en alarm og desuden på WAP-telefonens display kan læse detaljer om den aktuelle alarm.

Læs artiklen på www.mediawatch.dk under rubrikken Artikler.

Mere fra MediaWatch

B.T.'s fejlskud bekymrer ikke brancheorganisation

Direktør for Danske Medier ser B.T.’s investeringslyst som et sundhedstegn, selv om storbyeventyret kuldsejlede på under et år. Det er dog nødvendigt at knække koden til de lokale og digitale læsere, mener han.

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs