MediaWatch

Wap overvåger industri-anlæg

En WAP-telefon kan bruges til andet og mere end at læse nyheder, bestille biografbilletter og andre af de funktioner, som typisk bliver forbundet med WAP-teknologien.

WAP er nemlig overordentlig interessant i forbindelse med styring og overvågning, siger adm. direktør Christian Dalsgaard fra Ressource Software Engineering A/S til MediaWatch.

Ressource Software Engineering A/S samarbejder pt. med Sonofon om at udvikle produkter, der kan integrere de forskellige styresystemer i industrien til et overvågningssystem baseret på WAP.

WAP kan f.eks. anvendes til overvågning af anlæg, således at en driftsleder bliver ringet op på sin WAP-telefon og modtager en alarm og desuden på WAP-telefonens display kan læse detaljer om den aktuelle alarm.

Læs artiklen på www.mediawatch.dk under rubrikken Artikler.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs