MediaWatch

Wap overvåger industri-anlæg

En WAP-telefon kan bruges til andet og mere end at læse nyheder, bestille biografbilletter og andre af de funktioner, som typisk bliver forbundet med WAP-teknologien.

WAP er nemlig overordentlig interessant i forbindelse med styring og overvågning, siger adm. direktør Christian Dalsgaard fra Ressource Software Engineering A/S til MediaWatch.

Ressource Software Engineering A/S samarbejder pt. med Sonofon om at udvikle produkter, der kan integrere de forskellige styresystemer i industrien til et overvågningssystem baseret på WAP.

WAP kan f.eks. anvendes til overvågning af anlæg, således at en driftsleder bliver ringet op på sin WAP-telefon og modtager en alarm og desuden på WAP-telefonens display kan læse detaljer om den aktuelle alarm.

Læs artiklen på www.mediawatch.dk under rubrikken Artikler.

Mere fra MediaWatch

TV 2 afviser blankt kritik fra Danske Filminstruktører om svigt af dansk film

Dansk Film bliver ikke ladt i stikken af tv-stationerne efter deres filmforpligtelse er afskaffet, siger TV 2's fiktionschef, der går i rette med Danske Filminstruktørers kritik af bl.a. mindre og manglende risikovillig støtte fra DR og TV 2 til dansk film. Samlet er pengene til dansk film ikke blevet mindre, siger hun.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kristeligt Dagblads mangeårige chefredaktør takker af, Radio- og tv-nævnet undrer sig over Radio4's lyttertal, og JP/Politikens Hus har offentliggjort bedste regnskab i årevis. Hop med på denne uges catch-up med de vigtigste historier i ugen, der er gået.

Medier nyder godt af nedlagt strejkekasse

JP/Politikens Hus skal have modtaget et tocifret millionbeløb fra Danske Mediers kasse, der blev nedlagt i 2021, da arbejdsgiverforeningen blev en del af Dansk Erhverv.

Seneste nyt

Se flere jobs