Siemens outsourcer produktion

MediaWatch

Siemens træder med sit valg i finske Nokia og amerikanske Motorolas fodspor, idet disse tidligere på året valgte at outsource dele af deres produktion til selskaber hjemmehørende i Asien.

Nokia bad således i juni måned det sydkoreanske selskab Telson Electronics om at fremstille dets CDMA håndsæt til salg i Sydkorea, mens Motorola i maj indgik en 240 milliarder kroners handel med Flextronic om fremstillingen af trådløse telefoner, to-vejs pagere samt andet kommunikationsudstyr, skriver IDG.

Outsourcingen er dog ikke Siemens første kontakt med Singapore-selskabet. Flextronic fik sidste år overdraget Siemens serverproduktion faciliteter fra Fujitsu-Siemens i tyske Paderborn og har for nyligt overtaget en fabrik i Pandrup Nordjylland, der fremstiller mobiltelefoner. Fabrikken var en del af Boschs mobilenhed, som Siemens opkøbte tidligere på året.

Siemens siger endvidere, at man vil øge produktionen på selskabets tyske fabrikker i Leipzig, Bocholt og Kamp-Lintfort samt fordoble kapaciteten på fabrikken i Shanghai, der således vil producere 10 millioner enheder per år.

Tiltagene skal støtte Siemens i bestræbelserne på at blive blandt verdens tre ledende producenter af mobiltelefoner.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også