MediaWatch

Billigere telefon og Internet

Men samtidigt er vanskeligt at gennemskue hvilket teleselskab, der er billigst.

På den baggrunden har Telestyrelsen udgivet en prispjece, der skal skabe en gennemskuelig information om telepriserne til private forbrugere.

Pjecen viser, at særlig på fastnetområdet er der sket nye prisfald, hvilket tyder på, at den øgede konkurrence på teleområdet er begyndt at slå igennem.

- Et andet element der kan have spillet ind, er, at vi i Telestyrelsen for tre måneder siden dikterede Tele Danmark, at de skulle nedsætte samtrafikprisen. Det vil sige, den pris Tele Danmark tager for at servicere andre selskaber som for eksempel WorldOnline, siger fuldmægtig fra Telestyrelsen Anders Sparre til Mediawatch.

Telestyrelsens pjece har som tema valgt at sammenligne priserne på brug af funktioner og faciliteter. I alle beregningerne af de kvartalsvise udgifter indgår abonnementsudgiften og udgifter til samtale eller opkobling til Internettet.

Telestyrelsen opdaterer prisoplysningerne fire gange om året i februar, maj, august og november.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplever, at ledelsen nu åbner for forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, fortæller ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs