MediaWatch

Gubi.com sat til salg

Tiderne har ændret sig og branchen skal vise profit, hvis man i dag skal overleve, siger Jacob Gubi Olsen, direktør i Gubi.com. til Jyllands-Posten i går. Da Gubi com. ikke har kunne demonstrere overbevisende regnskaber, har det betydet, at de nu må afhænde butikken.

I juni skar Gubi.com ned i medarbejderstaben i Danmark, og udskød introduktionen af Gubi.com i Norden og Tyskland , da flere måneders forsøg på at sikre ny arbejdskapital mislykkedes.

Så sent som i februar var forventningerne og optimismen hos folkene bag Gubi.com ellers stor. På det tidspunkt arbejdede investeringsbanken Alfred Berg på at finde investorer, der inden udgangen af februar skulle have tilført 50 millioner kroner til Gubi.com.

Gubi.com sælger mærkevarer inden for blandt andet tøj, vin, parfume, legetøj og møbler på Internettet.

Mere fra MediaWatch

Public service-stationer trækker podcasts fra eksterne platforme

DR’s norske pendant, NRK, har det seneste år gjort sine syv største podcasts eksklusive på egen lydapp for at få større kontrol over prioritering og øge kendskabet til NRK’s indhold. Ifølge medieforsker hos DR er der tale om global trend, som DR følger nøje.

Pluto TV lancerer første danske kanal

Pixel.tv har i 15 år eksisteret selvstændigt på nettet, men får nu egen tv-kanal hos det Paramount Global-ejede Pluto TV. Det er led i den annoncefinansierede streamingtjenestes strategi om at udbyde mere lokalt indhold.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs