MediaWatch

Yahoo! leverer nyheder om medier

Yahoo har allerede en meget fyldestgørende nyhedstjeneste, hvor områder som f.eks. Indland, Udland, Erhverv og Finans, Sport og Sundhed er dækket massivt. Yahoo giver nu sine brugere mulighed for at erhverve sig de seneste nyheder og analyser om udviklingen af de digitale medier med fokus på disses indflydelse på fremtidens forretningsdrift.

Den danske publisher- og internetvirksomhed MediaWatch A/S vil dagligt levere nyhederne om digitale medier og den ny teknologis anvendelse i dansk og internationalt erhvervsliv til www.yahoo.dk/nyheder.

Yahoo! Danmarks administrerende direktør Lars Toft siger om det ny samarbejde: "Aftalen med MediaWatch skal styrke Yahoo!s Nyheder. Medierne bliver stadigvæk en større og vigtigere parameter for erhvervslivet. For at kunne overskue mulighederne og træffe de rigtige beslutninger er det vigtigt, at man holder sig opdateret og hele tiden ved i hvilken retning udviklingen inden for de digitale medier bevæger sig. Det er netop denne service MediaWatch skal levere".
- For os er samarbejdet med Yahoo! Danmark et yderst vigtigt tiltag, da vi tilsammen udgør "det nødvendige medie" for fremtidens business, tilføjer Kim Soya, salgs- og udviklingsdirektør for MediaWatch A/S.

Se også pressemeddelelsen.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs