Yahoo! leverer nyheder om medier

MediaWatch

Yahoo har allerede en meget fyldestgørende nyhedstjeneste, hvor områder som f.eks. Indland, Udland, Erhverv og Finans, Sport og Sundhed er dækket massivt. Yahoo giver nu sine brugere mulighed for at erhverve sig de seneste nyheder og analyser om udviklingen af de digitale medier med fokus på disses indflydelse på fremtidens forretningsdrift.

Den danske publisher- og internetvirksomhed MediaWatch A/S vil dagligt levere nyhederne om digitale medier og den ny teknologis anvendelse i dansk og internationalt erhvervsliv til www.yahoo.dk/nyheder.

Yahoo! Danmarks administrerende direktør Lars Toft siger om det ny samarbejde: "Aftalen med MediaWatch skal styrke Yahoo!s Nyheder. Medierne bliver stadigvæk en større og vigtigere parameter for erhvervslivet. For at kunne overskue mulighederne og træffe de rigtige beslutninger er det vigtigt, at man holder sig opdateret og hele tiden ved i hvilken retning udviklingen inden for de digitale medier bevæger sig. Det er netop denne service MediaWatch skal levere".
- For os er samarbejdet med Yahoo! Danmark et yderst vigtigt tiltag, da vi tilsammen udgør "det nødvendige medie" for fremtidens business, tilføjer Kim Soya, salgs- og udviklingsdirektør for MediaWatch A/S.

Se også pressemeddelelsen.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også