MediaWatch

Mange danskere hjemmearbejder

Antallet af lønmodtagere, der arbejder hjemme mindst én gang om ugen, er syvdoblet siden 1997 til 70.000, skriver Politiken.

Ifølge HK's ekspert i distancearbejde, Leif Limkilde, arbejder omkring 70.000 af arbejdsmarkedets cirka 2,8 millioner mennesker hjemmefra mindst én gang om ugen.

Dansk Arbejdsgiverforening er positive overfor udviklingen, og her tror man på, at der indenfor fem år vil være omkring 600.000, som vil benytte distancearbejde.

Også Dansk Handel & Service tror på at fænomenet vil udbrede sig yderligere og her fremhæves den teknologiske udvikling, som et af de faktorer der i fremtiden vil muliggøre distancearbejde for endnu flere, for eksempel indenfor overvågning.

Mere fra MediaWatch

Public service-stationer trækker podcasts fra eksterne platforme

DR’s norske pendant, NRK, har det seneste år gjort sine syv største podcasts eksklusive på egen lydapp for at få større kontrol over prioritering og øge kendskabet til NRK’s indhold. Ifølge medieforsker hos DR er der tale om global trend, som DR følger nøje.

Pluto TV lancerer første danske kanal

Pixel.tv har i 15 år eksisteret selvstændigt på nettet, men får nu egen tv-kanal hos det Paramount Global-ejede Pluto TV. Det er led i den annoncefinansierede streamingtjenestes strategi om at udbyde mere lokalt indhold.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs