MediaWatch

Mange danskere hjemmearbejder

Antallet af lønmodtagere, der arbejder hjemme mindst én gang om ugen, er syvdoblet siden 1997 til 70.000, skriver Politiken.

Ifølge HK's ekspert i distancearbejde, Leif Limkilde, arbejder omkring 70.000 af arbejdsmarkedets cirka 2,8 millioner mennesker hjemmefra mindst én gang om ugen.

Dansk Arbejdsgiverforening er positive overfor udviklingen, og her tror man på, at der indenfor fem år vil være omkring 600.000, som vil benytte distancearbejde.

Også Dansk Handel & Service tror på at fænomenet vil udbrede sig yderligere og her fremhæves den teknologiske udvikling, som et af de faktorer der i fremtiden vil muliggøre distancearbejde for endnu flere, for eksempel indenfor overvågning.

Mere fra MediaWatch

Filmskolens nye rektor: Meget af konflikten er løst

Meget af den konflikt, der var årsag til problemerne på Den Danske Filmskole er allerede løst, lyder det fra skolens kommende rektor, Tine Fischer, der samtidig ser det som afgørende at skolen åbner sig mere for omverden.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Jysk Fynske Medier investerer i lokaljournalistiske satsninger, kulturminister opfordrer til at slå koldt vand i blodet, når det gælder udsigten til forhandlinger om et nyt medieforlig, og regnskabstal var der fra bl.a. JP/Politikens Hus, Zetland og A4 Medier. Kom med på rundtur i ugen i mediebranchen.

Seneste nyt

Se flere jobs