MediaWatch

Mange danskere hjemmearbejder

Antallet af lønmodtagere, der arbejder hjemme mindst én gang om ugen, er syvdoblet siden 1997 til 70.000, skriver Politiken.

Ifølge HK's ekspert i distancearbejde, Leif Limkilde, arbejder omkring 70.000 af arbejdsmarkedets cirka 2,8 millioner mennesker hjemmefra mindst én gang om ugen.

Dansk Arbejdsgiverforening er positive overfor udviklingen, og her tror man på, at der indenfor fem år vil være omkring 600.000, som vil benytte distancearbejde.

Også Dansk Handel & Service tror på at fænomenet vil udbrede sig yderligere og her fremhæves den teknologiske udvikling, som et af de faktorer der i fremtiden vil muliggøre distancearbejde for endnu flere, for eksempel indenfor overvågning.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Foreløbig kulmination på "grønlandssagen", Sjællandske køber op, sunde producentbundlinjer og TV 2 Play når nye kundehøjder. Mediebranchen har ikke ligget på den lade side i sommervarmen - få overblikket med ugens overflyvning.

Facebook lancerer podcast-funktion

Podcastproducenter får en ny kanal at nå potentielle lyttere på, når den sociale medieplatform i næste uge introducerer en særskilt podcast-funktion.

Seneste nyt

Se flere jobs