MediaWatch

Mange danskere hjemmearbejder

Antallet af lønmodtagere, der arbejder hjemme mindst én gang om ugen, er syvdoblet siden 1997 til 70.000, skriver Politiken.

Ifølge HK's ekspert i distancearbejde, Leif Limkilde, arbejder omkring 70.000 af arbejdsmarkedets cirka 2,8 millioner mennesker hjemmefra mindst én gang om ugen.

Dansk Arbejdsgiverforening er positive overfor udviklingen, og her tror man på, at der indenfor fem år vil være omkring 600.000, som vil benytte distancearbejde.

Også Dansk Handel & Service tror på at fænomenet vil udbrede sig yderligere og her fremhæves den teknologiske udvikling, som et af de faktorer der i fremtiden vil muliggøre distancearbejde for endnu flere, for eksempel indenfor overvågning.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs