MediaWatch

Lav omsætning i Netdoktor

I dag er Netdoktor Internettets største portal om sundhed og helse i Europa med over en million bruger i seks europæiske lande, som betjenes af 100 fastansatte medarbejdere og 350 freelanceansatte, heriblandt mange læger, skriver Berlingske Tidende.

Eftersom Netdoktor for bare et par måneder siden blev vurderet af en finansanalytiker til at være 5,6 milliarder kroner værd ved en børsintroduktion, synes fem millioner kroner i omsætning at være lav. Men den nuværende administrerende direktør for Netdoktor, Michael Vissing hævder, at alt går efter planen i forhold til virksomhedens fase i livet. Vissing har dog ingen kommentarer til, hvornår Netdoktor vil blive introduceret på børsen.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs