Ingen større ændringer efter telefusion

MediaWatch

"Vi tror på fælles vækst. Danmark er et vækstmarked med store muligheder for, at Sonofon kan forsætte ekspansionen på baggrund af vores store erfaringer. Ligefor ligger, at Danmark burde opnå samme telefoni penetration som andre nordiske lande, sagde Tormod Hermansen, CEO Telenor, på et pressemøde kl. 12.00 i dag i København. Han forventer ingen store ændringer efter fusionen. Sonofon er et.

Ulrik Bülow , adm. direktør Sonofon Danmark, sagde, at set med danske øjne er Telenor en stærk strategisk parter og medejer, der vil styrke Sonofons position. Han fremhævede de mange erfaringer selskaberne i mellem, der kan udveksles, og de mange fordele der er at hente.

Telenor er med en omsætning på 33,5 mia. i 1999 og 22.000 ansatte én af Norges største virksomheder. Som ejer af SONOFON bliver Telenor tillige Nordens største teleselskab. Telenor er p.t. ejet 100 procent af den norske stat. I oktober 2000 vil Telenor blive privatiseret og børsintroduceret. SONOFON omsatte for ca. 3,1 mia. Dkr i 1999 og har omkring 1500 ansatte.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også