MediaWatch

Internettet er en nødvendighed

Til gengæld behøves de traditionelle virksomheder ikke frygte for udslettende konkurrence fra nye e-firmaer, for de har enten ikke penge nok til at drive e-handel, eller også kan de slet ikke drive forretning. Det mener vicepræsident Philip Deane fra managementkoncernen A.T. Kearney ifølge Berlingske Tidende.

Philip Deane ser mange muligheder for traditionelle virksomheders e-handel, men e-handel er blot et forretningsinstrument, og de almindelige, sunde forretningsregler gælder stadig. Derfor vil mange af de nye og håbefulde dot.com-virksomheder snart bukke under.

Mere fra MediaWatch

B.T.'s fejlskud bekymrer ikke brancheorganisation

Direktør for Danske Medier ser B.T.’s investeringslyst som et sundhedstegn, selv om storbyeventyret kuldsejlede på under et år. Det er dog nødvendigt at knække koden til de lokale og digitale læsere, mener han.

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs