MediaWatch

E-handel udsætter børs-intro

Den seneste tids turbulente aktiemarked har fået Internet-virksomheden til at Letsbuyit at udsætte den planlagte børsintroduktion på den tyske vækstbørs Neuer Markt med den begrundelse, at selskabet nok ikke ville få en retfærdig behandling, skriver Børsen.

Internetvirksomhedernes ambitiøse planer om at gå på børsen og score store provenuer ser ud til at være stilnet af. Årsagen er angiveligt den seneste tids børsuro og faldende forventninger, blandt andet som følge af skandaleramte Boo.com med sin ekstrem amatøragtige ledelse.

Letsbuyit er kun et af en række af IT- og Internetselskaber, som har udsat sine indtog på de europæiske børser. Tidligere har e-handelsselskabet Boxman således udsat sin børsintroduktion, og så sent som i går blev trak også svenske Streamserve og Core Ventures sig tilbage.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs