MediaWatch

Dommen over Microsoft

Den seneste høring 25. maj medførte alene detailændringer af den foreløbige kendelse fra 3. april, og Microsoft får herefter 48 timer til at kommentere, ikke indholdet, men kun formen af det endelige dokument.

Dommer Jackson afviste virksomhedens ønske om yderligere lejlighed til at argumentere mod kendelsen om, at Microsoft har benyttet ufine konkurrencemetoder og overtrådt i det mindste ånden i den amerikanske monopollovgivning.

Dommer Jackson føler sig end ikke overbevist om, at regeringens forslag til opdeling af Microsoft i to nye selskaber er vidtgående nok og støtter måske en ide, fostret i den amerikanske computerindustri, om at skabe yderligere et selskab, der skal tage sig af webprodukterne. Microsoft ventes at appellere, ikke blot dommens faktiske indhold og grundlag, men også rettergangens procedure.

InetWatch nummer 19 gennemgår sagen og dens baggrund i en analyse fra vor korrespondent i Silicon Valley side 4-5.

Mere fra MediaWatch

Heartbeats udpeger ny ledelse efter Le Gammeltofts exit

Adm. direktør og stifter af Heartbeats forlod medieselskabet i sidste uge. Finansdirektør i Aller Media bliver midlertidig direktør i selskabet, mens Heartbeats’ chefredaktør, vicedirektør og kommerciel direktør skal stå for at videreudvikle mediebrandet.

Medieklummen: Det smalle forlig er en plet på en ny ministers cv

Moderniseringen af Public Service Puljen og lukning af 24syv vil give et ”klatvist støttecirkus”, og kulturbidraget skulle have været klappet af med OECD, inden det blev en del af aftalen. Ugens klummeskribent kalder den nye medieaftale en plet på Kulturminister Ane Halsboe-Jørgensens cv.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs