MediaWatch

Lancering af kabelmellempakke

Samtidig med at abonnenter med den fulde pakke i disse dage får en meget stor regning for de seneste tre kvartaler, inklusive prisstigninger, tilbydes de at "geare ned" til en mellempakke og på den måde spare penge.

Hvis et stort antal husstande vælger at gå ned i mellempakken, mister TvDanmark1 og TV6 penetration, og de udenlandske kanaler med ambitioner i Danmark som Eurosport, Cartoon Network og TCM kommer under pres.

Abonnenter med basispakken får også tilbuddet om at gå op i mellempakken, og dermed få adgang til TV3 og 3+. Hvis mange af de ca. 20-40.000 husstande med basispakken vælger det, kan TV3 og 3+ øge deres penetration med flere procentpoint.

Mere fra MediaWatch

Medieklummen: Inddrag brugerne i din personalisering

Personalisering er ikke en invasion af redaktionel selvstændighed, hvis vi selv tager ansvar for, hvordan det implementeres - men alligevel ender personaliseret indhold ofte i bjælke 13 på websitet. Sådan lyder det fra ugens klummeskribent Malte Jørstad, som giver et par råd til at gøre oplevelsen nemmere for både medie og modtager.

LA sendte politisk tv-reklame under FCK-kamp

Trods dansk forbud mod at sende politiske reklamer på tv tonede Liberal Alliance alligevel frem med politiske budskaber i reklamepause på TV3+ onsdag. Det kunne ske, fordi TV3+ sender fra Sverige, skriver LA-formand på Twitter.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs