MediaWatch

Miramax saster på nettet

Det store Hollywoodselskab, Miramax Films, slutter sig nu til rækken af filmselskaber som distribuerer sine film på Internet, skriver senastenytt.com.

Miramax, som indgår i Walt Disney-koncernen, har indgået en aftale med SightSound.com, om at vise tolv spillefilm på nettet. Selskabet har blandt andet producerat succéer som "Shakespeare in Love", "Æblemost Relementet" og "Pulp Fiction", men det hedder sig, at Miramax endnu ikke har besluttet hvilke film, som ska vises på nettet, hvornår de kan vises, eller hvad det skal koste.

Miramax oplyser, at det er et forsøgsprojekt for at undersøge, om forbrugerne er interesserede i at kunne se film på nettet og hvor meget de er parate til at betale. De interesserede vil kunne hente film ned mod betaling, og kvaliteten vil være konkurrencedygtig med en almindelig video lejefilm, siger SightSound. Filmen vil være tillgængelig i et døgn.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs