MediaWatch

Miramax saster på nettet

Det store Hollywoodselskab, Miramax Films, slutter sig nu til rækken af filmselskaber som distribuerer sine film på Internet, skriver senastenytt.com.

Miramax, som indgår i Walt Disney-koncernen, har indgået en aftale med SightSound.com, om at vise tolv spillefilm på nettet. Selskabet har blandt andet producerat succéer som "Shakespeare in Love", "Æblemost Relementet" og "Pulp Fiction", men det hedder sig, at Miramax endnu ikke har besluttet hvilke film, som ska vises på nettet, hvornår de kan vises, eller hvad det skal koste.

Miramax oplyser, at det er et forsøgsprojekt for at undersøge, om forbrugerne er interesserede i at kunne se film på nettet og hvor meget de er parate til at betale. De interesserede vil kunne hente film ned mod betaling, og kvaliteten vil være konkurrencedygtig med en almindelig video lejefilm, siger SightSound. Filmen vil være tillgængelig i et døgn.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs