MediaWatch

Sonofon skal sælges

BellSouth ejer 46,5 procent af Sonofon i Danmark, og GN Store Nord ejer majoriteten. De danske myndigheder vil næppe acceptere et tættere samarbejde mellem Sonofon og Tele Danmark, der i givet fald vil komme til at dominere to tredjedele af markedet.

Den administrerende direktør for GN Store Nord, Jørgen Lindegaard, ved ikke om BellSouth herefter vil beholde sin aktiepost i Sonofon, men han finder det uholdbart, såfremt de to giganter BellSouth og SBC vil udvide samarbejdet i udlandet.

I USA danner BellSouth og SBC et fælles joint venture selskab indenfor mobiltelefoni, og det selskab bliver nationens næststørste mobiloperatør med 16,2 millioner kunder.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs