MediaWatch

Sonofon skal sælges

BellSouth ejer 46,5 procent af Sonofon i Danmark, og GN Store Nord ejer majoriteten. De danske myndigheder vil næppe acceptere et tættere samarbejde mellem Sonofon og Tele Danmark, der i givet fald vil komme til at dominere to tredjedele af markedet.

Den administrerende direktør for GN Store Nord, Jørgen Lindegaard, ved ikke om BellSouth herefter vil beholde sin aktiepost i Sonofon, men han finder det uholdbart, såfremt de to giganter BellSouth og SBC vil udvide samarbejdet i udlandet.

I USA danner BellSouth og SBC et fælles joint venture selskab indenfor mobiltelefoni, og det selskab bliver nationens næststørste mobiloperatør med 16,2 millioner kunder.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs