MediaWatch

Mandag Morgen søger samarbejde

Dermed står Mandag Morgen overfor et af de største og mest afgørende spring i Husets ti-årige, succesfulde historie. Det vil komme til at betyde, at Huset må opgive sin selvstændighed, men firmaets grundlægger, direktør og redaktør Erik Rasmussen vil på ingen måde overgive kontrollen med firmaet, skriver Børsen.

Direktøren ser den nye økonomi og de nye muligheder som skabt for Mandag Morgen, som han mener vil blive så dominerende, at der hverken bliver plads til Mandag Morgen eller for så vidt de store bladhuse, hvis de ikke gå i enten allianceskab eller ejerskab med andre.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs