MediaWatch

TV2 i alliance med dagbladene

Målet er at erobre den ledige fjerde radiokanal, som tirsdagens medieforlig sender ud i fri konkurrence. Berlingske Tidende erfarer, at der i øjeblikket i al hemmelighed fra avisernes side er taget kontakt til TV 2 med henblik på i fællesskab at sikre sig både den fjerde og den femte radiokanal.

Det bekræftes af Socialdemokratiets medieordfører, Søren Hansen, og kulturminister Elsebeth Gerner Nielsen (R) lægger ikke skjul på, at hun personligt foretrækker et cross-over-samarbejde, dvs. en kombineret løsning med en tv-station og dagbladene, skriver Politiken.

»Jeg vil meget gerne se et cross-over-samarbejde. Og jeg tror, der er en meget stor mulighed for, at den fjerde radiokanal vil gå til et netværk af aviser og en enkelt tv-station«, siger kulturministeren.

Mere fra MediaWatch

Yousee-ejer skyder gang i historisk it-projekt

Nuuday sætter nu gang i et fireårigt digitalt transformationsprojekt, der kommer til at stå koncernen i en milliard kroner. Op mod 80 pct. af de gamle systemer fra TDC-tiden skiftes ud. Investeringen skal sikre Nuudays digitale udvikling.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs