MediaWatch

E-Trade åbner i Danmark

Hidtil har private investorer haft ringe muligheder for at handle værdipapirer over Internettet i Danmark haft ringe kår. Markedet har været domineret af nogle ganske få børsmæglerselskaber, og som følge af den ringe konkurrence har omkostningerne ved at handle været relativt høje. Nu får børsmæglerne imidlertid konkurrence fra det amerikanske selskab E-Trade, som netop er i gang med at åbne en dansk afdeling.

Med den nye etablering i Danmark er E-Trade nu repræsenteret på de 20 førende finansielle markedspladser i verden, skriver Børsen. I første omgang bliver der kun muligheder for at handle aktier noteret i Danmark over den danske Internet-handelsplads, men på sigt er det planen, at E-Trade Danmark også vil udbyde amerikanske og svenske værdipapirer.

Mere fra MediaWatch

Public service-stationer trækker podcasts fra eksterne platforme

DR’s norske pendant, NRK, har det seneste år gjort sine syv største podcasts eksklusive på egen lydapp for at få større kontrol over prioritering og øge kendskabet til NRK’s indhold. Ifølge medieforsker hos DR er der tale om global trend, som DR følger nøje.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs