MediaWatch

E-Trade åbner i Danmark

Hidtil har private investorer haft ringe muligheder for at handle værdipapirer over Internettet i Danmark haft ringe kår. Markedet har været domineret af nogle ganske få børsmæglerselskaber, og som følge af den ringe konkurrence har omkostningerne ved at handle været relativt høje. Nu får børsmæglerne imidlertid konkurrence fra det amerikanske selskab E-Trade, som netop er i gang med at åbne en dansk afdeling.

Med den nye etablering i Danmark er E-Trade nu repræsenteret på de 20 førende finansielle markedspladser i verden, skriver Børsen. I første omgang bliver der kun muligheder for at handle aktier noteret i Danmark over den danske Internet-handelsplads, men på sigt er det planen, at E-Trade Danmark også vil udbyde amerikanske og svenske værdipapirer.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs