MediaWatch

Radiomarkedet forbereder forandring

ANR har købt 66 pct. af aktierne i det nye aktieselskab, der skal drive Radio Viborg, skriver Politiken.

"Der er ingen tvivl om, at vi står foran en stor forandring i hele det lokale radiolandskab. Der bejles til en fjerde landsdækkende radiokanal fra alle sider - både i Danmark og fra udlandet. Vi forsøger at bringe os i en position, hvor vi kan klare en sådan konkurrence, selv om vi inderligt håber, at politikerne forstår, at en landsdækkende, kommerciel konkurrent er det rene gift for de mange lokalradioer", siger direktør Peter A. Petersen, Aalborg ANR, der er moderselskab til ANR-gruppen.

Mere fra MediaWatch

Heartbeats udpeger ny ledelse efter Le Gammeltofts exit

Adm. direktør og stifter af Heartbeats forlod medieselskabet i sidste uge. Finansdirektør i Aller Media bliver midlertidig direktør i selskabet, mens Heartbeats’ chefredaktør, vicedirektør og kommerciel direktør skal stå for at videreudvikle mediebrandet.

Medieklummen: Det smalle forlig er en plet på en ny ministers cv

Moderniseringen af Public Service Puljen og lukning af 24syv vil give et ”klatvist støttecirkus”, og kulturbidraget skulle have været klappet af med OECD, inden det blev en del af aftalen. Ugens klummeskribent kalder den nye medieaftale en plet på Kulturminister Ane Halsboe-Jørgensens cv.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs