MediaWatch

DDE genopstår som eHuset

Internet-firmaet Dansk Data Elektronik fik for få måneder siden ændret navnet til eHuset med det formål at opnå større appeal blandt virksomhedens nuværende og potentielle kunder. Samtidig gik man i gang med at implementere en række systemer, som skulle gøre eHuset i stand til at betjene den nye Internet-økonomi.

Overgangen repræsenterer noget af en omvæltning for eHuset, der oprindeligt var hardware-producent og senere handlede med softwareløsninger. I dag udgør Internetrelateret forretning en fjerdedel af den samlede omsætning, men i løbet af de næste to år forventes det at vokse til tre fjerdelele, skriver Berlingske Tidende.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs