MediaWatch

Internet-viden giver vækst i EU

EU’s nye strategi appellerer til det offentlige, om at gøre en ekstra indsats for den teknologiske udvikling i medlemslandene. Ifølge beskæftigelseskommissær Anna Diamantopoulou er den vidensbaserede økonomi den eneste vej til job og vækst i de kommende år, skriver Berlingske Tidende.

Kommisionen ønsker blandt andet bedre muligheder for at belønne teknologiske iværksættere og medarbejdere i medlemslandene, så de bliver bedre i stand til at udnytte Internettets muligheder.

Desuden skal der gøres en ekstra indsats overfor skolerne, så de alle får adgang til Internettet og den voksne befolknings teknologiske kompetencer skal opgraderes. Endelig skal de offentlige myndigheder i medlemslandene skabe nye informationskilder for erhvervsliv og borgere.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs