MediaWatch

Internet-viden giver vækst i EU

EU’s nye strategi appellerer til det offentlige, om at gøre en ekstra indsats for den teknologiske udvikling i medlemslandene. Ifølge beskæftigelseskommissær Anna Diamantopoulou er den vidensbaserede økonomi den eneste vej til job og vækst i de kommende år, skriver Berlingske Tidende.

Kommisionen ønsker blandt andet bedre muligheder for at belønne teknologiske iværksættere og medarbejdere i medlemslandene, så de bliver bedre i stand til at udnytte Internettets muligheder.

Desuden skal der gøres en ekstra indsats overfor skolerne, så de alle får adgang til Internettet og den voksne befolknings teknologiske kompetencer skal opgraderes. Endelig skal de offentlige myndigheder i medlemslandene skabe nye informationskilder for erhvervsliv og borgere.

Mere fra MediaWatch

Public service-stationer trækker podcasts fra eksterne platforme

DR’s norske pendant, NRK, har det seneste år gjort sine syv største podcasts eksklusive på egen lydapp for at få større kontrol over prioritering og øge kendskabet til NRK’s indhold. Ifølge medieforsker hos DR er der tale om global trend, som DR følger nøje.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs