MediaWatch

Tele Danmark kompenserer for forsinkelser

Ifølge Tele Danmarks nye abonnementsvilkår, som Telestyrelsen netop har godkendt, får kunderne sikkerhed for levering og fejlretning indenfor bestemte tidsrum, skriver Børsen.

De nye abonnementsvilkår garanterer kunderne, at en tilslutning til almindelig telefon eller en ISDN-forbindelse til Internet skal leveres indenfor 30 arbejdsdage, og en fejlretning skal ske indenfor ti arbejdsdage.

Overholder Tele Danmark ikke disse vilkår, vil kunden blive tilbudt en erstatning på 200 kroner for forsinkelsen af telefonforbindelser, og 300 kroner, hvis det drejer sig om en ISDN forbindelse.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs