MediaWatch

Succes med LetsBuyIt i Danmark

LetsBuyIt’s service går ud på at sætte udvalgte produkter til salg på Internettet, som forbrugerne kan bestille, og jo flere der bestiller, jo billigere bliver produktet.

Indkøbsportalens succes i Danmark har overrasket det svenske moderselskab, som havde forventet at danskerne var mere tilbageholdende med den slags koncepter. LetsBuyIt i Danmark har det næststørste antal brugere i de nordiske lande, hvor selskabet er repræsenteret. Det danske marked er dobbelt så stor som det norske og det finske, og overgås kun af moderlandet Sverige.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs