MediaWatch

Mange nye WAP-tjenester i Danmark

Til trods for, at der kun er cirka 1000 WAP-telefoner i omløb blandt danskerne, har en lang række tjeneste-udbydere alligevel valgt at tilpasse deres ydelser til WAP. Fremtiden tegner dog også lys, forudser John Strand fra Strand Consult. Teleanalytikeren tror på, at der i løbet af det næste års tid vil være 250.000-300.000 potentielle WAP-brugere, skriver Berlingske Tidende.

Blandt de mange nye udbydere af WAP-tjenester i Danmark er senest Krak kommet med en tjeneste, der tilbyder oplysning om telefonnumre. Tilsvarende har Jubii netop lanceret deres WAP-tjeneste, hvor man kan finde adresser og telefonnumre på 2,5 millioner brugere.

Sonofon har lanceret en WAP-gateway, hvor kunder kan ringe op til en række tjenester, selvom de ikke har et Internet-abonnement.

I forbindelse med udbredelsen af WAP har dansk Dataforening netop etableret en erfa-gruppe, hvor branchernes virksomheder har mulighed for at trække på hinandens erfaringer.

Mere fra MediaWatch

Facebook lover milliardbetaling til medier

I et blogopslag forsvarer Facebook-topchef den kortvarige nyhedsblokering i Australien, og annoncerer samtidig, at techkoncernen vil investere 1 mia. dollar i aftaler om medieindhold over de næste tre år.

Seneste nyt

Se flere jobs