MediaWatch

Mange nye WAP-tjenester i Danmark

Til trods for, at der kun er cirka 1000 WAP-telefoner i omløb blandt danskerne, har en lang række tjeneste-udbydere alligevel valgt at tilpasse deres ydelser til WAP. Fremtiden tegner dog også lys, forudser John Strand fra Strand Consult. Teleanalytikeren tror på, at der i løbet af det næste års tid vil være 250.000-300.000 potentielle WAP-brugere, skriver Berlingske Tidende.

Blandt de mange nye udbydere af WAP-tjenester i Danmark er senest Krak kommet med en tjeneste, der tilbyder oplysning om telefonnumre. Tilsvarende har Jubii netop lanceret deres WAP-tjeneste, hvor man kan finde adresser og telefonnumre på 2,5 millioner brugere.

Sonofon har lanceret en WAP-gateway, hvor kunder kan ringe op til en række tjenester, selvom de ikke har et Internet-abonnement.

I forbindelse med udbredelsen af WAP har dansk Dataforening netop etableret en erfa-gruppe, hvor branchernes virksomheder har mulighed for at trække på hinandens erfaringer.

Mere fra MediaWatch

Public service-stationer trækker podcasts fra eksterne platforme

DR’s norske pendant, NRK, har det seneste år gjort sine syv største podcasts eksklusive på egen lydapp for at få større kontrol over prioritering og øge kendskabet til NRK’s indhold. Ifølge medieforsker hos DR er der tale om global trend, som DR følger nøje.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs