MediaWatch

Mange nye WAP-tjenester i Danmark

Til trods for, at der kun er cirka 1000 WAP-telefoner i omløb blandt danskerne, har en lang række tjeneste-udbydere alligevel valgt at tilpasse deres ydelser til WAP. Fremtiden tegner dog også lys, forudser John Strand fra Strand Consult. Teleanalytikeren tror på, at der i løbet af det næste års tid vil være 250.000-300.000 potentielle WAP-brugere, skriver Berlingske Tidende.

Blandt de mange nye udbydere af WAP-tjenester i Danmark er senest Krak kommet med en tjeneste, der tilbyder oplysning om telefonnumre. Tilsvarende har Jubii netop lanceret deres WAP-tjeneste, hvor man kan finde adresser og telefonnumre på 2,5 millioner brugere.

Sonofon har lanceret en WAP-gateway, hvor kunder kan ringe op til en række tjenester, selvom de ikke har et Internet-abonnement.

I forbindelse med udbredelsen af WAP har dansk Dataforening netop etableret en erfa-gruppe, hvor branchernes virksomheder har mulighed for at trække på hinandens erfaringer.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs