MediaWatch

Aston køber flere forhandlere til Navision

Senest er der blevet opkøbt otte Navision Solution Centre i USA og nu er turen kommet til Tyskland, der er Navisions største enkeltmarked. Aston vil endnu ikke oplyse, hvor mange virksomheder, der vil blive opkøbt i Tyskland, ej heller hvem det i givet fald bliver.

Forhandlernettet, der ellers er en meget vigtig konkurrenceparameter på Navisions marked, har altid været virksomhedens svage punkt. Aston’s mål er at supplere dette forhandlernet i samtlige de 23 lande, hvor Navision i dag er repræsenteret.

De sidste to dage i forrige uge steg Navisions aktier på Københavns Fondsbørs med hele 42 procent. Med den aktuelle børsværdi på 20,9 milliarder kroner repræsenterer Navision nu KFX-indeksets syvende største virksomhed, lige efter Unibank og Den Danske Bank.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs