MediaWatch

Aston køber flere forhandlere til Navision

Senest er der blevet opkøbt otte Navision Solution Centre i USA og nu er turen kommet til Tyskland, der er Navisions største enkeltmarked. Aston vil endnu ikke oplyse, hvor mange virksomheder, der vil blive opkøbt i Tyskland, ej heller hvem det i givet fald bliver.

Forhandlernettet, der ellers er en meget vigtig konkurrenceparameter på Navisions marked, har altid været virksomhedens svage punkt. Aston’s mål er at supplere dette forhandlernet i samtlige de 23 lande, hvor Navision i dag er repræsenteret.

De sidste to dage i forrige uge steg Navisions aktier på Københavns Fondsbørs med hele 42 procent. Med den aktuelle børsværdi på 20,9 milliarder kroner repræsenterer Navision nu KFX-indeksets syvende største virksomhed, lige efter Unibank og Den Danske Bank.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs