MediaWatch

Aston køber flere forhandlere til Navision

Senest er der blevet opkøbt otte Navision Solution Centre i USA og nu er turen kommet til Tyskland, der er Navisions største enkeltmarked. Aston vil endnu ikke oplyse, hvor mange virksomheder, der vil blive opkøbt i Tyskland, ej heller hvem det i givet fald bliver.

Forhandlernettet, der ellers er en meget vigtig konkurrenceparameter på Navisions marked, har altid været virksomhedens svage punkt. Aston’s mål er at supplere dette forhandlernet i samtlige de 23 lande, hvor Navision i dag er repræsenteret.

De sidste to dage i forrige uge steg Navisions aktier på Københavns Fondsbørs med hele 42 procent. Med den aktuelle børsværdi på 20,9 milliarder kroner repræsenterer Navision nu KFX-indeksets syvende største virksomhed, lige efter Unibank og Den Danske Bank.

Mere fra MediaWatch

Filmskolens nye rektor: Meget af konflikten er løst

Meget af den konflikt, der var årsag til problemerne på Den Danske Filmskole er allerede løst, lyder det fra skolens kommende rektor, Tine Fischer, der samtidig ser det som afgørende at skolen åbner sig mere for omverden.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Jysk Fynske Medier investerer i lokaljournalistiske satsninger, kulturminister opfordrer til at slå koldt vand i blodet, når det gælder udsigten til forhandlinger om et nyt medieforlig, og regnskabstal var der fra bl.a. JP/Politikens Hus, Zetland og A4 Medier. Kom med på rundtur i ugen i mediebranchen.

Seneste nyt

Se flere jobs