MediaWatch

Ny IT-højskole

Det er netop foreningen mellem de menneskelige tanker og informationsteknologien, som er i højsædet på den nye IT-højskole. Overordnet vil det sige, at der fokuseres på mennesker og maskiner i den daglige undervisning.

Microsoft’s administrerende direktør i Danmark, Jens Moberg, er enig i tankerne bag den Grundtvigianske IT-højskole. Jens Moberg oplyser overfor Berlingske Tidende, at højskolen’s idegrundlag er helt i overensstemmelse med Microsoft’s personaleudviklings politik, der går ud på at efteruddanne de ansatte til at se IT i et bredere perspektiv.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs