MediaWatch

Auktionshuse går online

I den seneste tid har kendte store Internetfirmaer i forventning om høj vækst haft travlt med at investere millionbeløb i veletablerede auktionshuse. Først var der eBay i Californien, der købte det respekterede auktionshus Butterfield & Butterfield og senest lancerede Sotheby’s sin nye onlineauktion med en investering på 45 millioner dollar i ryggen fra e-boghandelen Amazon.com.

Det danske auktionshus Bruun Rasmussens Kunstauktioner regner også med at ville koble sig på den nye udvikling indenfor kunstauktioner over nettet, skriver Politiken. Bruun Rasmussen vil imidlertid vente og se tiden an, indtil teknikken giver bedre muligheder for at køre netauktionerne samtidig med de rigtige auktioner i salen.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Grønne Aller-regnskaber, tilføjelse til Podimo-top og opgør med techkæmper er blandt strømmene, der formede ugens nyhedslandskab i Mediedanmark. Få et overblik med denne briefing.

Medieklummen: Slip data fri på redaktionen

Ny rapport dokumenterer de positive effekter ved at demokratisere adgangen til data på nyhedsredaktionen. Men desværre hersker der stadig udpræget data-skepsis blandt danske journalister, skriver fellow ved SDU Malte Jørstad i ugens Medieklumme.

Seneste nyt

Se flere jobs