MediaWatch

Indkøbsordning for togpendlere

I princippet kan ordningen komme til at fungere på den måde, at pendlerne enten bestiller varerne over Internettet, eller afleverer en indkøbsseddel i morgentoget, og så senere får varerne udleveret på stationen på vejen hjem, skriver Berlingske Tidende.

Indtil videre vil DSB først afvente udviklingens gang, førend man kaster sig ud i at implementere ordningen, men ordningen er allerede på tegnebrættet. En lignende ordning fungerer allerede i Sverige, hvor pendlere i Uppsala har mulighed for at få udleveret dagligvarer med videre på centralstationen, og de svenske baner, SJ, har planer om at udvide ordningen til også at omfatte stationer omkring Stockholm, Gøteborg og Malmø.

Mere fra MediaWatch

Top 20: DR vinder overlegent tv-slaget om søndagsseerne

Tv-serie om den tidligere statsminister Jens Otto Krag og hans hustru Helle Virkner sidder solidt på førstepladsen over de mest sete udsendelser i den forgangne uger på flow-tv. Kun ét andet program fik over en halv mio. seere.

Komponist er ny forperson i Koda

Koda har manglet en forperson siden generalforsamlingen i april, men nu er det meldt ud, at den tidligere næstforperson i organisation overtager rollen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs