MediaWatch

Uenighed om hovedsæde for Telia/Telenor

Det nye hovedsæde for telesamarbejdet mellem svenske Telia og norske Telenor kommer ifølge Jyllands Posten til at ligge i Stockholm. Det blev besluttet på et ti timer langt bestyrelsesmøde i Stockholm, hvor de to selskabers bestyrelsesmedlemmer skulle fordele placeringen af det fælles selskabs i alt 12 forretningsområder. Nordmændene skulle efter sigende have været ved at udvandre fra mødet, da det stod klart, at det nye hovedsæde ville blive i Sverige. Syv af forretningsområderne bliver placeret i Sverige og fem i Norge, herunder internetdelen og satellitdelen.

Mere fra MediaWatch

Medieklummen: Inddrag brugerne i din personalisering

Personalisering er ikke en invasion af redaktionel selvstændighed, hvis vi selv tager ansvar for, hvordan det implementeres - men alligevel ender personaliseret indhold ofte i bjælke 13 på websitet. Sådan lyder det fra ugens klummeskribent Malte Jørstad, som giver et par råd til at gøre oplevelsen nemmere for både medie og modtager.

LA sendte politisk tv-reklame under FCK-kamp

Trods dansk forbud mod at sende politiske reklamer på tv tonede Liberal Alliance alligevel frem med politiske budskaber i reklamepause på TV3+ onsdag. Det kunne ske, fordi TV3+ sender fra Sverige, skriver LA-formand på Twitter.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs