MediaWatch

TV4 i samarbejde med Canal+

I begyndelsen vil der blive tale om et samarbejde omkring film og sport, hvorunder TV4 får adgang til de mange sportsrettigheder fra Canal+ - bl.a. fra den attraktive engelske Premier League i fodbold. Et samarbejde mellem en landsdækkende kanal og en betalings-TV kanal er en model, som kendes fra flere lande, bl.a. England hvor BBC og Sky f.eks. deler rettighederne til fodbold.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs