MediaWatch

TV8 bliver relanceret

Et af de første skridt i relanceringen er et samarbejde med Finanstidningen, som skal levere finans- og økonominyheder til TV8. Herudover er MTG i forhandlinger med en række andre program- og nyheds-leverandører om programstof. Kanalen vil stadig bevare et indhold med hoved-vægten lagt på nyheder og dokumentar, men der vil i stigende omfang også blive fokuseret på økonomi- og IT-stoffet. Derved følger MTG strategien med at udvikle egne kanaler for at kunne gøre programpakkerne hos Viasat så stærke som mulig. Udover TV8 har MTG indenfor de seneste år også udviklet kanaler som dokumentar/actionkanalen TV6 og sportskanalen Viasat Sport.
TV8 har primært markeret sig på det svenske kabel- og satellit-TV marked, og TV8's forsøg på at komme ind på det danske marked - i forbindelse med Tele Danmark's brugerafstemning - har ikke været nogen succes.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs