MediaWatch

Telepartner køber majoritet i tv-stationen DK4

- Købet giver os mulighed for at skabe salg- og marketingssynergier mellem Internettet, kabel-tv og de trykte medier, siger administrerende direktør for Euro909.com, Aldo Petersen. TV4's stofområder er hovedsageligt kultur, uddannelse og information. Stationen er med i Tele Danmarks kabel-tv pakke. Betalingen for aktierne i TV4 udgøres af 1 mio. aktier i Euro909.com samt en kontant betaling på 7 mio. kr. Euro909.com er noteret på den amerikanske vækstbørs Nasdaq. TV4 havde i 1998 indtægter på godt 35 mio. kr.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs