MediaWatch

Den 59-årige TV-direktør Jørgen Flindt Pedersen fratræder allerede onsdag aften sin stilling på TV 2.

Flindt Pedersen, der sidste år fik foretaget en fire-dobbelt bypass-operation, har længe overfor TV 2s bestyrelse ytret ønske om at blive løst fra sin kontrakt, men ville sammen med den øvrige direktion være med til at søsætte TV 2s efterårsplan. Flindt Pedersen, der i 1993 blev åremålsansat som direktør frem til sin 60 års dag den 28. februar, afløses foreløbig af økonomidirektør Peter Parbo, der er konstitueret i stillingen, indtil Flindt Pedersens afløser er fundet. For første gang i TV 2s historie er et headhunterfirma, PA Consulting, sammen med et af bestyrelsen, nedsat som et ansættelsesudvalg, der skal finde den mand eller kvinde til topposten på TV 2 Danmark. I jobannoncer i sommerens løb har man kunnet læse sig til, at TV 2 søger en virksomhedsleder med en decideret længere, teoretisk uddannelse bag sig. Og ikke som ventet endnu en kreativ sjæl med mediemæssig baggrund.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs