MediaWatch

Ministeren forsøgte også med radio

»Vi fik et miniforlig, der giver flere mennesker mulighed for at se DR 2. Jeg forsøgte, når vi var i dialog, endnu engang at rejse spørgsmålet om den ledige FM-kanal. Min holdning er, at Danmarks Radio bør have adgang til igen at sende som forsøg på FM-kanalen - men på det område lykkedes det desværre ikke at opnå enighed. Det er ærgerligt at en radiokanal skal stå tom i halvandet år,« fastslår Elsebeth Gerner Nielsen. DR mistede retten til at sende på FM-kanalen, da årelange medieforhandlinger definitivt brød sammen i medieforliset 28. januar, fordi Venstre afviste forligsskitsen. Et nej begrundet med, at et forlig ikke ville betyde et reelt brud på DR's landsdækkende radiomonopol, og fordi TV 2 spøgte i kulissen som hovedaktør i et kommercielt radionetværk.

Mere fra MediaWatch

Heartbeats udpeger ny ledelse efter Le Gammeltofts exit

Adm. direktør og stifter af Heartbeats forlod medieselskabet i sidste uge. Finansdirektør i Aller Media bliver midlertidig direktør i selskabet, mens Heartbeats’ chefredaktør, vicedirektør og kommerciel direktør skal stå for at videreudvikle mediebrandet.

Medieklummen: Det smalle forlig er en plet på en ny ministers cv

Moderniseringen af Public Service Puljen og lukning af 24syv vil give et ”klatvist støttecirkus”, og kulturbidraget skulle have været klappet af med OECD, inden det blev en del af aftalen. Ugens klummeskribent kalder den nye medieaftale en plet på Kulturminister Ane Halsboe-Jørgensens cv.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs