MediaWatch

DR og TV3 deler tennis

Aftalen Copenhagen Open kan således ses som endnu en understregning af samarbejdet på sportsfronten mellem DR og TV 3. Et samarbejde som i en eller anden udstrækning også forventes at omfatte superligaen, hvortil TV 3 har rettighederne. Der foreligger ikke oplysninger om økonomien i aftalen, men det oplyses, at den er bedre end sidste år. Efter turneringen i 1998 tydede det på, at TV 2 - hvis stationen var interesseret - havde en mulighed for at overtage rettighederne til Danmarks ATP-turnering.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs