MediaWatch

Udskyder startet på satellittelefoner

Oprindeligt planlagt til den 23. september 1998, er Iridium løbet ind i problemer med et par satellitter der ikke fungerer. De har de sidste 16 måneder opsendt ikke mindre end 79 satelitter - med de seneste fem i sidste uge, som bl.a. skulle erstatte tidligere opsendte og ikke-funktionelle satellitter. Iridium-systemet er et såkaldt LEO-system (Low Earth Orbit = lavthængende) bestående af 66 primære satellitter i 11 forskellige baner omkring jorden samt diverse back-up satellitter.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs