MediaWatch

Regering anbefaler liberalisering af radio/TV

Der anbefales en reform af det fremtidige kommunikations- og medielandskab. De eksisterende regelsæt skal opdateres, således at lovgivningen er tidssvarende med den fremstormende telekommunikation og informationsteknologi, især internettet. Det betyder et opgør med kontrol og regler. Der skal være fri adgang til at etablere og udbyde radio og TV.

En fremtidig regulering må tage udgangspunkt i, at infrastrukturen nu i praksis er blevet fælles for de hidtil adskilte sektorer, skriver forskningsministeriet og kulturministeriet i brevet til EU-Kommissionen, som er deres fælles høringssvar på Grønbogen "Konvergens mellem telekommunikation, audiovisuelle medier og informationsteknologi".

Mere fra MediaWatch

Medieklummen: Inddrag brugerne i din personalisering

Personalisering er ikke en invasion af redaktionel selvstændighed, hvis vi selv tager ansvar for, hvordan det implementeres - men alligevel ender personaliseret indhold ofte i bjælke 13 på websitet. Sådan lyder det fra ugens klummeskribent Malte Jørstad, som giver et par råd til at gøre oplevelsen nemmere for både medie og modtager.

LA sendte politisk tv-reklame under FCK-kamp

Trods dansk forbud mod at sende politiske reklamer på tv tonede Liberal Alliance alligevel frem med politiske budskaber i reklamepause på TV3+ onsdag. Det kunne ske, fordi TV3+ sender fra Sverige, skriver LA-formand på Twitter.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs