Disney tygger på salg af flere film og serier til rivaler

Der er tale om et skift i selskabets strategi, hvis Walt Disney sælger ud af sine film og serier, skriver Bloomberg News.
Foto: Dado Ruvic/Reuters/Ritzau Scanpix
Foto: Dado Ruvic/Reuters/Ritzau Scanpix
AF MARKETWIRE

Walt Disney overvejer lige nu salg af flere af selskabets film og serier til rivaliserende medieselskaber for at gøre op på tabene i streamingselskaberne Disney+ og Hulu.

Det skriver Bloomberg News med henvisning til anonyme kilder.

Et skridt i den retning ville være et skifte i strategien for selskabet, der ellers tidligere har holdt meget af sit originale indhold på egne tjenester.

Svigtende økonomiske resultater fik også Disney til sidste år at skille sig af med topchef Bob Chapek, hvorefter 71-årige Bob Iger, der tidligere har været topchef for Disney i 15 år, blev kaldt ind igen til at overtage styringen.

Skiftet skete igen i november sidste år, hvor Bob Iger tilbød at hjælpe til, indtil der er fundet en permanent afløser for Bob Chapek.

Bob Iger har givet projektet to år, blev det meldt ud i november.

I forbindelse med årsregnskabet for 2022 den 8. februar vil topchefen i øvrigt dele flere af sine planer for ændringer i Disney, men allerede nu har han tilbagerullet flere af de beslutninger, der blev taget af forgængeren, skriver Bloomberg News.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også