Amazon indgår filmaftale med selskab bag Warhammer

Games Workshop, som står bag fantastybrandet Warhammer, har lavet en aftale med Amazon om udvikling af film og tv-serier.
Af MarketWire

Aktiekursen for selskabet Games Workshop er fløjet i vejret med 16,8 pct. efter en aftale med handels- og mediegiganten Amazon at udvikle film og tv-serier ud fra ”Warhammer 40.000”-universet, som er centreret om et krigsspil der involverer miniaturefigurer.

”Det er meget spændende nyheder for Games Workshop. En mainstream tv- og filmproduktion kunne blive en gamechanger i forhold til Warhammerbrandets genkendelighed,” skriver Andrew Wade, som er analytiker hos finanshuset Jefferies, i en kommentar ifølge Bloomberg News.

Amazon gør imidlertid klar til at bruge mere end en mia. dollar om året på at producerer film, som skal udgives i biograferne, efter konglomeratet har købt filmstudiet MGM for 8,5 mia. dollar.

Det er sandsynligt, at skuespilleren Henry Cavill, som tidligere har ageret Superman og Gerald i ”The Witcher” tv-serien, skal have en stor rolle som både skuespiller og producer i en serieadaption af Warhammer 40.000.

Selvom de to parter, Amazon og Games Workshop, er nået til enighed, så er projektets omfang ikke helt stålsat endnu.

Amazon går 1,2 pct. ned i det amerikanske formarked til 87,35 dollar.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også