Amazon indgår filmaftale med selskab bag Warhammer

Games Workshop, som står bag fantastybrandet Warhammer, har lavet en aftale med Amazon om udvikling af film og tv-serier.
Af MarketWire

Aktiekursen for selskabet Games Workshop er fløjet i vejret med 16,8 pct. efter en aftale med handels- og mediegiganten Amazon at udvikle film og tv-serier ud fra ”Warhammer 40.000”-universet, som er centreret om et krigsspil der involverer miniaturefigurer.

”Det er meget spændende nyheder for Games Workshop. En mainstream tv- og filmproduktion kunne blive en gamechanger i forhold til Warhammerbrandets genkendelighed,” skriver Andrew Wade, som er analytiker hos finanshuset Jefferies, i en kommentar ifølge Bloomberg News.

Amazon gør imidlertid klar til at bruge mere end en mia. dollar om året på at producerer film, som skal udgives i biograferne, efter konglomeratet har købt filmstudiet MGM for 8,5 mia. dollar.

Det er sandsynligt, at skuespilleren Henry Cavill, som tidligere har ageret Superman og Gerald i ”The Witcher” tv-serien, skal have en stor rolle som både skuespiller og producer i en serieadaption af Warhammer 40.000.

Selvom de to parter, Amazon og Games Workshop, er nået til enighed, så er projektets omfang ikke helt stålsat endnu.

Amazon går 1,2 pct. ned i det amerikanske formarked til 87,35 dollar.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også