Elon Musk ankommer hos Twitter forud for rygtet opkøb

Elon Musk ankom jokende til Twitters hovedkvarter onsdag. Ifølge amerikanske medier er der planer om at gennemføre overtagelsen af det sociale medie fredag.
Foto: Mike Blake/REUTERS/Ritzau Scanpix
Foto: Mike Blake/REUTERS/Ritzau Scanpix
AF MARKETWIRE

Sig tiden nærmer. De seneste dage har der været skriverier i amerikanske medier om, at Elon Musk fredag vil gennemføre opkøbet af det sociale medie Twitter, som han har lovet at betale omkring 44 mia. dollar for.

Mere og mere tyder da også på, at en lukning af handelen er nært forestående, for onsdag har Elon Musk på sin egen Twitter-profil lagt en video op af ham selv ankomme til Twitters hovedkvarter.

I videoen bærer han en håndvask - på engelsk ”sink” - og skriver samtidig ”let that sink in!”

Elon Musk har desuden ændret beskrivelsen af sig selv på sin profil til nu at være ”Chief Twit” - altså chef for Twitter.

Bloomberg News skriver samtidig, at Elon Musk efter planen vil tale til de ansatte fredag. En intern mail fra markedsføringsdirektør i Twitter, Leslie Berland, bekræfter det.

”Elon er på kontoret i San Francisco i denne uge for at mødes med folk, gå på gangene og for fortsat at dykke ned i det vigtige arbejde, I udfører,” lyder det i mailen til de ansatte.

”Til alle andre, dette er blot begyndelsen på mange møder og samtaler med Elon, og I vil høre direkte fra ham på fredag.”

Tirsdag kom det frem, at Elon Musk havde meddelt de banker, som er med til at finansiere overtagelsen med lån for 13 mia. dollar, at han regnede med en overtagelse fredag.

Oprindeligt indgik Teslas topchef aftalen om købet i april. Derefter trak verdens rigeste person, som Elon Musk for tiden er, sig dog fra opkøbet, inden han igen i sidste måned foretog endnu en kovending.

Aktien i Twitter stiger onsdag med 1,2 pct. og nærmer sig i 53,40 dollar Elon Musks købspris på 54,50 dollar.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også