Ny bog vil kortlægge Se og Hør-skandalen

Ny bog på vej om 'Se og Hør-skandalen, der lover at fortælle hele historien om, hvorledes tys-tys-kilden arbejdede, skriver forlaget Bogkompagniet.

Om godt én uge udkommer bogen 'Se og Hør Skandalen fra A-Z', der går bag, hvad der er døbt Danmarks største medieskandale.

Bogen udgives af Bogkompagniet, der er ved at udvikle et speciale i mediesager. Forlaget udgav Ken B. Rasmussens roman, 'Livet, det forbandede', i foråret, der kickstartede hele skandalen. 

Forlaget stod også bag salgshittet 'Summen af Kardemommen' om Kenneth Plummer, der i 2010 førte til at han forlod DR.

Bog lover ny viden

Den nye Se og hør-bog er skrevet af journalist og forfatter Jonas Nyrup, der har gennemgået og sorteret i et stort kildemateriale. Bogen lover et overblik over, hvordan skandalen udviklede sig skridt for skridt. 'Se og Hør Skandalen fra A-Z' vil også afsløre nyt om, hvordan tys-tys-kilden egentlig arbejdede, om udbyttet af kreditkortovervågningen, skriver forlaget.

”Denne bog er sat i søen for at genfortælle det historiske og vanvittige forløb så faktuelt korrekt som overhovedet muligt og ikke for at stille folk på skafottet,” siger bogens forfatter Jonas Nyrup i en pressemeddelelse.

Bogen om Se og Hør- og Nets-skandalen bygger bl.a. på interviews og samtaler med sigtede hovedpersoner, forlagsfolk, Se og Hør-ansatte, politi, kendisser, forsvarsadvokater og journalister, der dækkede sagen.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også