Ny bog vil kortlægge Se og Hør-skandalen

Ny bog på vej om 'Se og Hør-skandalen, der lover at fortælle hele historien om, hvorledes tys-tys-kilden arbejdede, skriver forlaget Bogkompagniet.

Om godt én uge udkommer bogen 'Se og Hør Skandalen fra A-Z', der går bag, hvad der er døbt Danmarks største medieskandale.

Bogen udgives af Bogkompagniet, der er ved at udvikle et speciale i mediesager. Forlaget udgav Ken B. Rasmussens roman, 'Livet, det forbandede', i foråret, der kickstartede hele skandalen. 

Forlaget stod også bag salgshittet 'Summen af Kardemommen' om Kenneth Plummer, der i 2010 førte til at han forlod DR.

Bog lover ny viden

Den nye Se og hør-bog er skrevet af journalist og forfatter Jonas Nyrup, der har gennemgået og sorteret i et stort kildemateriale. Bogen lover et overblik over, hvordan skandalen udviklede sig skridt for skridt. 'Se og Hør Skandalen fra A-Z' vil også afsløre nyt om, hvordan tys-tys-kilden egentlig arbejdede, om udbyttet af kreditkortovervågningen, skriver forlaget.

”Denne bog er sat i søen for at genfortælle det historiske og vanvittige forløb så faktuelt korrekt som overhovedet muligt og ikke for at stille folk på skafottet,” siger bogens forfatter Jonas Nyrup i en pressemeddelelse.

Bogen om Se og Hør- og Nets-skandalen bygger bl.a. på interviews og samtaler med sigtede hovedpersoner, forlagsfolk, Se og Hør-ansatte, politi, kendisser, forsvarsadvokater og journalister, der dækkede sagen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også